Zwarte rok combineren

De zwarte rok combineren is een fashion item dat je veel terug gaat zien in de wintercollecties van 2016. Je kunt dit kledingstuk op veel verschillende manieren combineren en het kan je zowel een nette als casual uitstraling geven. Een zwarte rok gecombineerd met een blouse en pumps maakt je outfit chique, maar je kunt een zwarte rok ook combineren met een wijdvallende top en stoere laarsjes eronder waardoor je een meer casual uistraling creëert. 

De zwarte rok kan zowel op de heupen gedragen worden, maar in de wintercollecties van 2016 zie je dat de rok ook vaak op de taille wordt gedragen waardoor je een zandloperfiguur creëert. Zwart kan eigenlijk met bijna alle kleuren wel gecombineerd worden, in de zomer zou je juist bijvoorbeeld een fel gekleurde top erop kunnen dragen en in de winter een wat donkerder gekleurde top zoals donker groen of bordeaux rood.

In de wintercollecties 2016 van Zara en Mango zie je ontzettend veel verschillende varianten op de zwarte rok combineren, voor ieder figuur zit er een perfect model tussen. De zwarte taille rok is namelijk niet alleen bedoeld voor vrouwen die al een zandloperfiguur hebben, maar ook voor vrouwen die juist een zandloperfiguur willen creëren. In de wintercollecties zijn deze rokken vaak gemaakt van wat dikkere geweven materialen, terwijl er in de zomercollecties juist dunnere, luchtige stoffen worden gebruikt. 

Wanneer je de rok voor een wat formelere gelegenheid wilt gebruiken, kun je het beste kiezen voor een kokerrok die net tot boven de knie valt.

Doordat de rok mooi om je lichaam heen zit, komen je vrouwelijke vormen goed uit, maar heb je wel een nette en chique uitstraling. Voor een feestelijke gelegenheid kun je kiezen voor een lange rok tot net op de enkels, zowel een nauwsluitende model als een flatterend model zou heel goed bij deze gelegenheid passen. Korte rokjes kunnen gedragen worden met zowel een panty als een wat dikkere legging of maillot eronder. Een legging of maillot zorgt voor een stoere casual uistraling terwijl een panty je outfit juist een chique tintje geeft.

 

 

 

No more articles