Zwarte hoeden

De zomer is bijna afgelopen en de herfst staat al om de hoek. Hier en daar komt de zon nog wel eens door de wolken heen, maar warm zal het niet echt meer worden. Dus trek je dikke jas en je dichte schoenen weer uit de kast. Maar hoe hou je eigenlijk je hoofd warm en toch nog dat beetje zon uit je gezicht?

Wij hebben de perfecte oplossing gevonden: een trendy zwarte hoed!

Je hebt er vast wel een paar mensen mee zien lopen over straat, ze zijn namelijk super fashionable. En nee, je draagt ze niet alleen in de zomer. Als je denkt dat het je niet zal staan maak je dan maar geen zorgen, want ze zijn er in alle soorten en maten.

Wij kiezen natuurlijk voor de zwarte hoeden, want die zijn overal mee te combineren. Toch kan je deze sombere herfstmaanden opvrolijken met een hoed in een andere kleur.

De hoeden die we nu het meest zien in de streetfashion zijn de wollen bolhoeden, fedora’s, gleufhoeden en de vilten hoeden. Je kan deze hoeden perfect matchen met een leren jack, een leuke spijkerbroek en sneakers. Of ga je voor wat chiquers? Dan zijn ze te matchen met hakken, een nette broek en een elegante lange jas. Maar je mag er natuurlijk ook je eigen twist aangeven!

Shop deze musthave nu op de website van Boohoo. 

 

 

 

 

 

No more articles