Zwart wit pumps

Erg in de mode dit seizoen is de kleurencombinatie zwart wit. De combinatie is eentje die we al langere tijd kenden, maar nooit erg populair is geweest. Dat gaat nu helemaal veranderen. Waar zwart wit eerst saai werd gevonden, wordt de combinatie nu erg populair. Zoek je dus nog nieuwe hakken? Ga dan voor hakken in de kleuren zwart en wit.

Het voordeel aan deze kleuren is dat ze makkelijk te combineren zijn. Zwart en wit vloeken zelfden bij andere kleuren. Dat is wel erg praktisch. Vloekende kleuren moet jij namelijk altijd zien te voorkomen. Dat is een echte afknapper.

Koop je schoenen online. Hier is het aanbod veel, maar dan ook echt veel, groter. Zo kan jij veel gerichter zoeken. In plaats van dat je dan uiteindelijk ongeveer koopt waar je naar op zoek was, kan je online precies datgene kopen wat je zoekt. Simpelweg omdat het aanbod online veel groter is dan in de winkels zelf. Ook kan je specifieker zoeken door handige zoekfuncties. Specificeer je keuze net zolang tot je precies de juiste pumps hebt gevonden.

Deze gestreepte pumps zijn heel erg leuk. Draag ze onder een zwarte strakke skinny jeans. Zo vallen de pumps lekker op en weet jij zeker dat ze niet ongezien zullen blijven. Als jij net nieuwe schoenen hebt gekocht wilt je natuurlijk wel dat andere mensen dat ook opvalt. Zorg er dan ook voor dat de aandacht op jou schoenen ligt.

Ook leuk zijn deze zwart met wit gestreepte leggingen. Draag hier wel neutrale hakken onder. Anders kan het geheel te druk worden waardoor of de legging, of de hakken niet goed tot hun recht komen. Dat zou zonde zijn.

Ook de combinatie rood me witte strepen doet het op het moment erg goed. De rode kleur staat super vrolijk en is dan ook uitermate geschikt voor de zomer. Een vrolijk zomerjurkje met bloemenprint erboven en jou look is compleet!

Een echte must voor jou schoenen collectie!

weheartit.com

 

 

No more articles