Zwart cocktailjurkje

Het is een onmisbaar fashion item in de kledingkast van elke vrouw: thé black dress. Een bijkomend voordeel van een zwarte jurk is dat je dit bij heel veel dingen kunt dragen, zonder dat iemand het door zal hebben. Het is werkelijk geschikt voor elke gelgenheid. Door het jurkje op verschillende manieren te combineren, creëer je verschillende stijlen en hierdoor lijkt het alsof je elke keer een ander kledingstuk draagt! Als je graag een chique uitstraling wil behouden, combineer je de black dress met mooie zwarte pumps en elegante sieraden.

De cocktailjurk gaat al heel wat jaartjes mee. Eind jaren ’20 gingen vrouwen zich wat vrijer kleden en trokken zij voor feestjes kortere jurkjes uit de kast dan voorheen. Eind jaren ’40 bedacht Christian Dior een naam voor deze jurken: de cocktail dresss. Wat is er leuker dan het dragen van een zwart cocktailjurkje? Dit is toch de perfecte combinatie?

Heb je een bruiloft of een andere speciale en feestelijke gelegenheid?Gebruik dan de zwarte jurk als basis en ga op zoek naar mooie accessoires die als eyecatcher zullen dienen. Leuk het op met mooie sieraden, een opvallende tas en killer heels! Er is niets leuker voor een vrouw dan entree maken op een feestje in een jurk met de wow-factor.

We hebben wederom de mooiste zwarte cocktailjurkjes voor jou opgezocht op www.asos.com. Welke kies jij?

No more articles