Zwangere Kelly Rowland voor Elle

Kelly Rowland is hoog zwanger op dit moment, maar heeft toch besloten om met haar blote buik te poseren voor Elle. Op sommige foto’s is ze te zien met kleding aan, maar op één is ze poedelnaakt.

Kelly, de 34 jarige zangeres, is al een tijdje zwanger van haar man Tim Witherspoon. Nog een paar weekjes voordat ze bevalt en toch is ze nog uit de kleren gegaan voor een fotoshoot van Elle. Ze schittert in mooie jurken terwijl ze liefdevol haar baby buikje vast houdt. De fotograaf van deze shoot is trouwens ook acteur, namelijk Lance Gross. De twee zijn geen vreemden van elkaar, ze werkten eerder al samen aan Kelly haar video clip ‘Here I Am’. In het interview dat Kelly gegeven heeft verteld ze hoe het is om zwanger te zijn en hoe ze van plan is om haar zoontje op te voeden. Kelly heeft trouwens op een erg aparte manier laten weten dat ze in verwachting was. Ze plaatste op haar Instagram een foto van matchende Jordans met daarbij de tekst “I’ll be stuntin like my daddy…..”.

Kelly kennen we natuurlijk allemaal als de BFF van Beyoncé. Zij vormde samen met Michelle de meidengroep Destiny’s Child. In 2005 zijn ze uiteindelijk uit elkaar gegaan en zijn ze alle drie een solo carriere begonnen.

Voor het volledige interview kan je een kijkje nemen op de site van Elle. Hieronder hebben we de prachtige beelden van soon to be mommy Kelly.

No more articles