Zwangere celebrities

Het lijkt wel alsof er een babyboom is in celebrity land! Niet zo lang geleden is Doutzen Kroes bevallen van een schattig dochtertje en gister is Lieke Lexmond bevallen van een zoontje me de naam Vik Barthélemy van Veggel. Maar er lopen ook nog genoeg celebs rond met de baby nog in hun buik. Hieronder onze favoriete zwangere celebrities!

Mila Kunis
Mila Kunis is en Amerikaanse actrice afkomstig uit Oekraïne. Mila Kunis en de jongere Ashton Kutcher zijn een stel en zijn op dit moment in verwachting van hun eerste kind. De actrice word de laatste tijd non stop door de paparazzi gespot met haar enorme baby belly. Ze is in oktober uitgerekend, dus de baby kan er elk moment aan komen! Met een mama als Mila Kunis en een papa als Ashton Kutcher moet de baby wel een beauty worden.

Kourtney Kardashian
Kourtney Kardashian kennen we allemaal van de hitserie Keeping Up With The Kardashians. Eerder schreven wij al een artikel over dat het bleek dat Scott in de eerste instantie niet zo blij was met Kourtneys zwangerschap, maar hij lijkt bijgetrokken nu. Kourtney is in verwachting van haar derde kindje en er gaan roddels rond dat het een meisje wordt. Wij zijn benieuwd!

Of Beyoncé nou wel of niet zwanger is blijft nog even onduidelijk, maar als de zangeres zwanger is mag ze zeker in ons rijtje favoriete zwangere celebrities!

 

No more articles