Zusje Suki Waterhouse tekent modellencontract

De modewereld heeft er een stel modellenzusjes bij. Naast Cara en Poppy Delevingne, Kate en Lottie Moss zijn Suki en Immy Waterhouse het nieuwste duo.

Immy Waterhouse is het 22-jarige jongere zusje van model en actrice Suki Waterhouse. De Briste Vogue meldt dat Immy bij hetzelfde modellenbureau als haar zus Suki is aangesloten, namelijk Next Model Management. Ondanks dat Suki zich op dit moment meer op het acteren richt heeft ze haar jongere zusje toch wat tips gegeven over de modellenwereld.

“Ze heeft me laten zien dat hard werken wordt beloond en dat afwijzingen een grote rol spelen in dit vak” vertelt Immy over haar zus’advies. “Net als Suki heb ik niet de typische lengte voor een model, dus heeft ze me geadviseerd de stereotype modellen gewoon te vergeten.”

De twee zusjes hebben hun achternaam gemeen, maar hebben beide een totaal andere uitstraling. Terwijl Suki wordt geprezen voor haar Sixties uitstraling, heeft Immy juist meer de sportieve California beach-look. Over haar modellendroom vertelt Immy: “Mijn droom campagne  is zou voor Chelsea FC, ik ben een echte voetbal fan! Ik zou ook graag onderdeel uitmaken van iets groots, iets dat hoofden doet draaien. Topshop zou cool zijn.”

Wij hopen dat Immy net zo succesvol als haar zus zal worden in de modellenwereld.

 

No more articles