Zus Sabia: “Sylvie begon Rafael te slaan”

In de voetbalvrouwen oorlog tussen Sylvie Meis en Sabia Engizek lijken de beide vrouwen een nieuw wapen te hebben: de stem van familieleden. Ruim een week geleden deed de moeder van Sylvie, Rita, haar verhaal. Nu doet de zus van Sabia een boekje open.

Het begon allemaal op Oudejaarsavond. Rafael en Sylvie zouden knallend het jaar zijn uit gegaan; maar dan van de ruzie. Rafael zou Sylvie namelijk een klap hebben gegeven.
Maar nu zegt de zus van Sabia, Lydia, dat niet Rafael maar Sylvie de klap uitdeelde! “Ik was er zelf bij, Sylvie begon op Rafael in te slaan.”, vertelt Lydia aan de Story.

Volgens Lydia liep de ruzie dusdanig uit de hand dat Rafael vertelde dat ze gingen scheiden. “Sylvie werd woedend, want ze wilde pas later met dat nieuws naar buiten komen. Ze was zo boos dat ze op Rafael begon in te slaan.” zegt Lydia. Rafael zou zichzelf hebben beschermd door Sylvie weg te duwen.

En om de tegenaanval af te ronden meldt de zus ook nog even dat Sylvie’s moeder niet de waarheid heeft gesproken. De zusjes Engizek denken zelfs dat er een complot zit achter het interview. “Alles wat ze zei had net zo goed de tekst van Sylvie kunnen zijn. Ik ken haar heel goed. Ze is een heel goede vriendin van mij geweest.”

Ten slotte zorgde Lydia nog voor een fijne cliffhanger: “Ooit zal Sabia vertellen hoe de liefde tussen Rafael en haar is opgebloeid. Maar ik kan nu al zeggen dat ze pas na de breuk met Sylvie gevoelens voor elkaar zijn gaan koesteren.”

To be continued I guess…

No more articles