Zuhair Murad kiest voor een luxe bohemian stijl voor 2015

Zuhair Murad is misschien een iets minder bekende naam dan Micheal Kors, Karl Lagerfeld of Jeremy Scott, maar daarom is hij zeker niet minder goed. Deze van oorsprong Libanese designer heeft al vele celebrities voorzien van mooie jurken. Zo droeg Miley Cyrus een van zijn jurken tijdens de Academy Awards en Christina Aguilera en Jennifer Lopez droegen in 2011 tijdens de Golden Globe Awards ook Zuhair Murad. Ook Beyoncé, Shakira, Kristen Steward en Katy Perry kozen voor Zuhair Murad.

Zuhair Murads nieuwe collectie voor Spring 2015 is een van onze favoriete lentecollecties. Zuhair heeft gekozen voor een luxe bohemian stijl en heeft veel gebruik gemaakt van kant, bloemen en doorzichtige stoffen. De collectie is erg vrouwelijk en sexy zonder ordinair te zijn. Veel terugkerende kleuren zijn rood, zwart, wit, paars, geel en blauw. Ook zien we veel bloemenprinsen op jurken, maar ook bloemenpatronen in bijvoorbeeld het kant. In de collectie zitten enkellange jurken, croptops, wijde rokken, cocktail jurkjes en een rode kanten jumpsuit. Kim Kardashian werd onlangs in een zwarte kanten jumpsuit gespot, dus wie weet zien we haar binnenkort rondlopen in dit exemplaar van Zuhair Murad.

Wij zouden maar al te graag een van de lange, witte kanten jurken aan onze garderobe toevoegen. Welk item uit de nieuwe collectie van Zuhair Murad spreekt jou het meest aan?

No more articles