Zomerfit met YOKEBE

Ook altijd te gehaast in de ochtend voor een gezond ontbijt? Wij van de redactie hebben iedere ochtend weer te weinig tijd voor een ontbijtje. Wij hebben de oplossing gevonden namelijk YOKEBE.

Dit nieuwe product is superhandig voor een snel ontbijt of lunch. Het enige wat je nodig hebt zijn verse groenten en fruit. YOKEBE is een nieuw product die ons helpt met verantwoord eten. YOKEBE zit vol vitaminen en proteïnen en dat hebben wij zeker gemerkt. Normaal gesproken hebben wij na enkele uurtjes nadat wij ons ontbijt hebben gegeten een dipje, maar niet langer met YOKEBE. Nadat wij iedere dag een paar scheppen van YOKEBE hebben toegevoegd aan ons ontbijt, zitten wij de hele dag vol energie.

Nu het mooie weer eraan komt, hebben wij steeds vaker zin in een lekkere zomerse smoothie. Deze smoothie draai je (letterlijk en figuurlijk) zo in elkaar met YOKEBE. Zeker handig onder de doornroosjes onder ons! Daarnaast geeft YOKEBE je smoothie een extra verantwoorde draai. Dit is onze favorieten smoothie van dit moment: Kiwi, mango (tip: door mango blokjes uit de diepvries toe te voegen is je smoothie direct heerlijk koud), kokossnippers en een paar scheppen YOKEBE. Deze smoothie is zo vullend dat wij geen hongergevoel kregen in de loop van de ochtend.

Bijkomend voordeel is dat YOKEBE je stofwisseling bevordert. Hierdoor is het gemakkelijker om af te vallen. Het is mogelijk om met YOKEBE een dieet te volgen. Er zijn twee manieren, namelijk het Turbo dieet plan van 2 weken en het 5 weken durende uitgebreide dieet plan. Beide diëten beginnen met 1 week lang 3x per dag je maaltijd vervangen door YOKEBE, in combinatie met gezonde tussendoortjes Daarna is steeds meer verantwoord voedsel toegestaan in het dieet. Het klinkt misschien veel om 1 week lang iedere dag 3 shakes te drinken, maar het is geen enkel probleem omdat YOKEBE gemakkelijk te combineren is met zowel groeten en fruit.

www.yokebe.nl

 

 

No more articles