Zomer pumps

Ook in de zomer zijn pumps erg handig en leuk om in jou kast te hebben liggen. Eigenlijk kan een vrouw er niet genoeg van hebben. Ze komen namelijk altijd wel eens van pas. Pumps zijn een echte must have bij nette en feestelijke gelegenheden, maar kunnen ook prima gedragen worden onder een leuk zomer jurkje of rokje.

Het voordeel aan het dragen van hoge hakken is dat je benen er een stuk langer en dunner door lijken. Handig wanneer jij je winter vetjes er nog niet helemaal af hebt gesport en er dus wel wat van af mag. Ook komt jou kleding op die manier veel beter tot zijn recht. Een jurkje met daaronder een paar dunne lange benen staat natuurlijk een stuk mooier dan een jurkje met daaronder dikke korte benen. Ik zou je een paar zomer pumps dan ook zeker willen adviseren.

Maar voor wat voor soort pumps moet jij dit seizoen nou gaan? Afgelopen tijd lag de nadruk in de mode vooral op donkere kleuren zoals zwart, bruin en grijs, dat is je vast al wel opgevallen. Nu zijn daarentegen de kleurtjes en de fleurige printjes weer helemaal terug! Zo ook onder de pumps. Wanneer jij dus nog op zoek bent naar een nieuw paar pumps wil ik jou als tip meegeven te gaan voor een paar met vrolijke kleurtjes of met een mooie print.

Deze pumps staan ook erg zomers. Ze hebben een sleehak waardoor ze ook nog eens heerlijk lopen. Handig wanneer jij in de zomer een stad wilt gaan bezoeken en je geen raad weet met hoge naaldhakken. De groene kleur staat het mooist in combinatie met lichte kleuren zoals geel en beige.

Deze pumps zijn niet voor iedereen weggelegd. Ze vallen namelijk nogal op, dus je moet het leuk vinden om in het middelpunt van de aandacht te staan. Met deze hoge hakken aan wordt jij zeker gezien!

Hetzelfde verhaal geldt voor deze pumps.

Een echte must have!

weheartit.com

No more articles