Zomer broeken

Zomer broeken

Zomer broeken zijn precies wat de naam al aangeeft, broeken voor een bepaalde periode van het jaar. Nu kan de zelfverzekerde man van de wereld, van de hele wereld, daar niet mee zitten, hij zal ze dragen wanneer hem dat uitkomt. Feit blijft dat je bij zacht weer inderdaad zomer broeken draagt en er daar ook zeer goed mee uitziet. Een zomerbroek kan zowel casual als elegant zijn en zelfs allebei tegelijk, zoals de chino heeft bewezen. dit jaar heeft zich met passie gewijd aan alle mannen van de hele wereld die er graag goed uitzien, in elk seizoen.
De man van vandaag kleedt zich naar de gelegenheid maar meer nog volgt hij zijn eigen persoonlijke voorkeur. Wat vooral belangrijk is, is comfort. Wie zich goed voelt in zijn kleding straalt dat ook uit. Het betekent dat je je niet aanpast maar wel dat je past in een bepaalde ambiance en weersomstandigheid. Misschien heb je niet precies de voorgeschreven kleding aan. Het is eigenlijk wel zeker dat je dat niet hebt want de zelfverzekerde man bepaalt zelf wel hoe hij zich kleedt, wat voor accessoires hij gebruikt en welke uitstraling hij op een bepaald moment wil hebben. Dat is niet iets wat van buiten opgelegd kan worden, het komt vanuit de man en zijn persoonlijkheid zelf. Toch zal een man zijn best doen ook anderen te plezieren met zijn look en daarom altijd willen voldoen aan wat er van hem verwacht wordt, om niemand teleur te stellen. Hij zal er sportief uitzien als dat van hem verwacht wordt. Tegelijk kan hij er ook sportief uitzien op een bruiloft, als dat bij hem past, maar dan op een manier die ook elegant en respectvol is. Een stijlvolle zomer broek met een colbert is een goede combinatie.
De man die ervan houdt zich te kleden als een dandy zal zichzelf ook niet verloochenen maar wel bereid zijn second best te spelen als hij even niet geacht wordt in de spotlights te staan. Zomer broeken van katoen met een vouw en een omslag zijn zeer gedistingeerd en verleidelijk.
Wie een zwak heeft voor de klassieke Britse stijl weet dat een man zich ’s ochtends aankleedt zoals het hoort en dan de rest van de dag niet meer hoeft te denken aan de indruk die hij maakt. Zo kan hij al zijn aandacht vestigen op ogenschijnlijk belangrijker zaken.
Er zijn mannen die zo’n sterke persoonlijkheid hebben dat ze die liever een beetje verstoppen achter een eenvoudige, zij het nog steeds overtuigende, outfit. Een onopvallende maar comfortabele zomerbroek bijvoorbeeld. Als je zo’n man voor het eerst leert kennen zal je alleen maar kunnen vermoeden dat er meer schuil gaat achter de correcte en slechts matig modieuze verschijning. Al gauw kom je er natuurlijk achter hoe de vork in de steel zit en begin je zijn smaakvolle maar onopvallende manier van kleden steeds meer te waarderen. En je zult zien: hij doet zichzelf niets tekort. Hij draagt alleen kleding die lekker zit en waarvan hij weet dat deze hem op de meest flatteuze manier laat zien. Hij zal bijvoorbeeld geen strak getailleerd overhemd dragen maar wel een goed passend overhemd dat een goed geproportioneerd lichaam doet vermoeden. Of een overhemd met korte mouwen want hij kan zich dat veroorloven. Samen met één van die sportieve, elegante, comfortabele en modieuze zomerbroeken van dit jaar.

[spb_section spb_section_id=”18835″ width=”1/1″ el_position=”first last”]

No more articles