Zilveren sleehakken

De kleur zilver is de laatste tijd erg in populariteit aan het stijgen en als je het mij vraagt is dat geheel terecht! De kleur is namelijk uitermate feestelijk en vrolijk en staat erg leuk bij een heleboel andere kleuren. Goud staat al vrij snel truttig, maar zilver is een perfecte middenweg.

De kleur is dan ook uitermate geschikt voor hoge hakken aangezien je hakken meestal draagt naar feestjes en zilver dus erg feestelijk staat. Zilver staat ook erg leuk in combinatie met de kleur goud. Een leuke combinatie om eens uit te proberen wanneer jij bijvoorbeeld een gala of een ander feestje hebt. Koop dan een kort goud cocktail jurkje. Een goede online shop om zo’n jurkje vandaan te halen is nelly.com. Haal daarna een zilver paar pumps, hiervoor zou ik jou de winkels Sacha en Invito voor aanraden en feesten maar!

Pas je hakken wel altijd even van te voren. Het is heel erg zonde wanneer jij een duur paar nieuwe pumps koopt en er vervolgens achter komt dat je de pumps eigenlijk helemaal niet past of dat je er niet op kan lopen. Verstandig is dan ook om de winkelier even te vragen of je een stukje op de pumps mag lopen zodat je ze even goed kan uitproberen. Je wilt natuurlijk niet na een dag feesten thuis komen met kapotte voeten.

Heb jij sowieso snel last van pijnlijke voeten wanneer jij op pumps loopt? Koop dan eens sleehakken in plaats van naaldhakken. Deze pumps hebben een hele brede doorlopende hak waardoor ze heerlijk comfortabel zitten en lopen. Ook staan ze lekker zomers en zijn ze daarom uitermate geschikt voor dit seizoen. Een fleurig kort zomer jurkje erboven en jij kan ze ook lekker dragen wanneer je een dagje naar het strand of naar het zwembad gaat. Met zilveren sleehakken weet jij zeker dat je aan aandacht niet tekort zal komen en er een hoop blikken jou kant op zullen gaan.

weheartit.com

 

No more articles