Zilveren pump

Op zoek naar een paar nieuwe pumps, maar kan jij niet zo goed kiezen tussen al die kleuren? Ga dan voor een paar zilveren pumps! Zilver is van zichzelf al een erg feestelijke en vrolijke kleur en is daarom ook uitermate geschikt om te gebruiken voor pumps. Met zilveren pumps zie jij er erg trending en modieus uit.

Zilveren pumps zijn niet zo geschikt voor het alledaagse gebruik. Wel kunnen ze bijvoorbeeld goed gedragen worden naar feestelijke gelegenheden zoals een verjaardagsfeest of een gala. Hier zijn de zilveren pumps uitermate geschikt voor! Ik zou je ze dan ook zeker willen aanraden wanneer jij binnenkort nog een gala hebt.

Zilver kan je ook goed combineren met een heleboel verschillende kleuren. Er vloekt vrijwel niks bij de kleur zilver en dat maakt het ook zo ideaal en erg praktisch. Zilver staat erg leuk in combinatie met goud, maar dit kan ook over de top worden. Kijk hier dus wel even goed naar, want to much is niet de bedoeling.

Ook mooi in combinatie met zilver is de kleur geel. Daarnaast is geel ook een hele mooie zomerse kleur, en laat het nou net zomer zijn! Een echte aanrader dus. Ga voor een mooi geel jurkje en combineer die met een paar hoge zilveren pumps. Jij bent helemaal klaar voor deze zomer!

Maar wanneer jij niet zo van kleurtjes houd kan je zilver natuurlijk ook goed combineren met kleuren als zwart en wit. Het voordeel aan deze kleuren is dat ze niet alleen mooi staan in combinatie met zilver maar bij vrijwel elke andere kleur mooi staan. Zo kan je de kleding vaker dragen dan één keer.

Deze zilveren pumps vind ik persoonlijk heel erg mooi. Het printje maakt deze pumps erg uniek en origineel. Ze staan sierlijk en elegant en zijn bijvoorbeeld mooi te combineren onder een gala jurkje. De pumps zijn een echte must have!

Deze pumps moet jij gewoon in je kast hebben liggen!

weheartit.com

No more articles