Zere voeten hakken

We kennen het probleem allemaal, die pumps zagen er zo verschrikkelijk mooi uit in de winkel, maar bij thuiskomst kon je er helemaal niks mee omdat je er geen meter op vooruit kwam. Of dat gevoel na een nacht lang dansen op een paar naaldhakken. De volgende morgen wakker worden met blauwe voeten met blaren is voor niemand een succes. Gelukkig hoeft het dragen van hakken helemaal geen zere voeten te betekenen!

Je krijgt namelijk zere voeten in hakken doordat de pump zelf niet goed past, maar vaak ook omdat je voet een hele andere beweging moet maken dan wanneer jij normale platte schoenen draagt. Dit doordat je in hoge naaldhakken veel minder grip hebt dan in een paar brede hakken. Je kan dit makkelijk verhelpen door niet voor naaldhakken te gaan maar voor een paar pumps met brede hak.

En laten die nou net in de mode zijn! Het vinden van een paar pumps met brede hak is dan ook niet echt een probleem voor jou. Winkels die ik je hiervoor zou willen aanraden zijn de Sacha en de Molenkamp. Hier verkopen ze erg mooie pumps. Maar wist jij dat een aantal bekende kledingwinkels ook mooie pumps verkopen? Zo kan je bijvoorbeeld bij de Zara en de H&M ook goed terecht voor een goedkoop paar trending hakken.

Bij deze mode winkels zijn ze goed op de hoogte van de huidige mode trends en liggen de prijzen ten minste ook niet zo hoog. Handig wanneer jij zo iemand bent die elke seizoen wel aan een nieuw paar hakken toe is, omdat je weer bent uitgekeken op de oude. Koop dan niet telkens weer een paar dure nieuwe hakken, wanneer deze toch weer naar achteren in de kast worden geschoven.

Ga voor een vrolijk kleurtje dit seizoen! Hoe feller hoe beter en durf te experimenteren met het combineren van jou nieuwe pumps. Ga voor niet eerder gespotte kleuren combinaties en wees uniek!

 

weheartit.com

No more articles