Zalm kleurige pumps

Op zoek naar een nieuw paar mooi schoenen? Ga dan voor pumps! Het dragen van hoge hakken heeft namelijk een aantal hele grote voordelen. Zo staan ze fantastisch, maar lijken je benen er ook een stuk langer en dunner door! Handig wanneer jij niet zo zeker bent over je benen en wel vind dat ze wat dunner en langer mogen lijken.

Aan de andere kant heeft het dragen van pumps ook wel een aantal nadelen waar je rekening mee moet houden. Zo kan langdurig lopen op pumps erg slecht zijn voor je voeten en enkels. Doe het dan ook niet te vaak. Daarnaast is het lopen op hoge hakken best ingewikkeld. Je moet hier dan ook zeker even thuis mee oefenen voor jij je hakken wilt dragen naar een feestje. Anders loop je het risico compleet voor joker te gaan lopen en na een uurtje uit gedanst te zijn door te pijnlijke voeten.

Het voordeel aan deze pumps is dat de hak vrij breed is. Het is nog geen blok hak, maar in ieder geval ook geen naaldhak. Met naaldhakken heb je namelijk heel weinig grip en is het lopen erg lastig. Ook heeft deze pump een bandje bij de enkel waardoor je voet meer steun heeft.

Hetzelfde geld voor deze hakken. Door de vele bandjes heeft je voet heel veel grip in de deze pump. Handig wanneer jij het lastig vind om op hakken te lopen. Daarnaast staan deze pumps erg sexy en hebben ze een lekkere hoge hak waardoor jou figuur veel beter tot zijn recht komt.

Een mooi kort jurkje erboven en jij bent er helemaal klaar voor! Deze pumps geven jou look een heuse boost en maken je look helemaal af.

Deze hoge hakken zijn gemaakt van een heerlijk zacht en mooi materiaal. Het is dan ook van belang dat je deze hakken goed behandeld. Vraag de winkelier even wat je erop moet spuiten.

Deze pumps staan erg stoer.

weheartit.com

No more articles