Zac Posen nieuwe zonnebrillen: de Nico Style

Gister postte de Amerikaanse fashion designer Zac Posen een foto van zijn nieuwe zonnenbrillen collectie.

De collectie heet The Nico Style en bestaat uit meerdere en divers zonnebrillen. De Zac Posen Frames zijn verder nog niet in de media geweest. Er is nog geen ad, geen commercial, alles wat er is zijn twee foto’s. Wij zijn benieuwd, want meestal worden er wel meerdere foto’s tegelijkertijd gepubliceerd. Of er staat iets bij van dat het dan en dan uitkomt of meer informatie over de collectie… En nu niet.

Wat we al wel kunnen zien van de foto’s zijn wat kleuren en de modellen. Op de foto die op Instagram is geplaatst, zien we drie
kleuren: kobal blauw, bordeaux rood en klassiek bruin met een printje. Deze brillen hebben ook hun eigen naam: de blauwe heet Blue Smoke Gradient en de rode heet Maroon Brown Gradient.

Op de foto die we op Facebook kunnen zien, staan twee modellen die de brillen dragen. Dit zijn weer andere dan die van de foto van Instagram. De modellen dragen een witte en een zwarte bril van groot formaat.

Het valt ons op dat op zowel de foto van Instagram en de foto van Facebook de modellen van de brillen vrij klassiek en ouderwets zijn. Ze zijn super mooi en elegant om te zien, dus wij kunnen niet wachten tot de rest van de collectie uit is.

No more articles