YC Jewels: collection 2015

Ookal zijn de sieraden van YC Jewels van Yolanthe net te koop in de V&D, ze werkt alweer aan haar volgende collectie. Ze plaatste onderstaande foto op haar Instagram. We gaan waarschijnlijk veel kleuren en nieuwe designs zien volgend jaar. Iedereen is nu al benieuwd naar de nieuwe collectie. Voor nu moeten we het nog maar even doen alles wat er nu te koop is in de V&D en in haar webshop.

YC Jewels is van Yolanthe Cabeau en ontwerpt, maakt en launched haar eigen sieraden. YC Jewels bestaat sinds 2013. Wat je kan vinden in haar collecties zijn ringen, kettingen, armbanden, oorbellen, bedelarmbandjes, hangers, etc. Haar inspiratie haalt ze uit de plaatsen waar ze komt en uit de mensen met wie ze omgaat. Ibiza, Amsterdam en Istanboel zijn haar huidige woonplaatsen waar ze veel inspiratie uit haalt. Maar denk ook aand andee wereld steden en natuurlijk ook de fashion shows van nu.

Ze heeft naast de Jewels ook nog Collection. In deze collectie gaat het vooral om de accessoires. Denk hierbij vooral aan reis accessoires. Reistassen, paspport houders, maar ook accessoirs voor honden en meer. Dit en meer in de laatste fashion trends, wie wilt dat nou niet?

Als onderdeel van YC Jewels heeft YC Silver Jewels Collection erbij. Hierin vind je alleen maar zilver kleurige sieraden. Yolanthe houdt van zilver en als zij daar een hele collectie van kan maken, schroom dan niet om jouw liefde voor zilver in te houden en ga los in deze collectie. Elk sieraad dat je ziet is door Yo zelf ontworpen en gemaakt door de beste zilversmits volgens de hoogste eisen. De collectie verandert regelmatig, maar elke keer weer valt je mond ervan open. Zo mooi en zo klassiek blijven de modellen die ze ontwerpt.

No more articles