Worlds Aids Day 2014

Gister was het Worlds Aids Day en menig celebrity hebben er wat voor gedaan. Kijk mee naar de diverse acties die celebrities hebben houden of wat ze hebben gedaan voor een moment van aandacht voor deze ziekte.

Er waren gister heel wat celebrities die aandacht hadden besteed aan de internationale dag voor de ziekte HIV. Wereldwijd hebben ontelbaar veel mensen deze ziekte. Helaas is het aantal mensen die hierdoor ziek zijn stijgende en het houdt maar niet op. Elk jaar opnieuw houden organisaties over de hele wereld een speciale dag aan om aandacht te vragen. Iedereen kan dan een rood lintje dragen, de Red Ribbon. Wereldwijd waren er meerdere events en activiteiten georganiseerd. Celebrities gingen helemaal los met hun acties.

Zo ging Victoria Beckham haar eigen t-shirt ontwerpen. Ook maakte ze zelf nog wat Ribbons en was haar hele shop rood verlicht in Dover Street. Kim Kardashian West en Kris Jenner bezochten een event in Amerika. Doutzen Kroes poste diverse foto’s van haar als ambassadeur van Dance 4 Life. Zo waren er nog meer celebrities die een steentje bij hebben gedragen aan deze dag. Diverse modellen en acteurs stonden stil bij deze dag en riepen mensen op om zoveel mogelijk #PutARibbonOnIt te gebruiken als er een foto gepost werd die te maken had met deze internationale dag.

No more articles