Wordt Kendall Jenner een Victoria Secret model?

Er was bijna geen fashion show die Kendall Jenner niet liep tijdens de afgelopen Fashion Week. De 18-jarige liep voor onder andere Dolce & Gabana, Chanel en andere grote merken. Door alle media-aandacht die jonge half-zus van Kim Kardashian kreeg is ze ook niet onopgemerkt gebleven voor de grote lingerieketen Victoria’s Secret.

Begin december is de jaarlijkse grote fashion show van Victoria’s Secret. De voorbereiden voor de grote show zal al volop aan de gang. Deze maand verschijnt de Britse Vogue met daarin een shoot met een paar Victoria’s Secret Angels en ook op Instagram plaatsen de Angels, de boegbeelden van het merk, Throwback Thursdays van de vorige fashion shows. Victoria Secret heeft laten weten dat ze Kendall Jenner graag zouden willen boeken. Of Kendall ook echt een Angel wordt is nog niet helemaal bekend.

Voor bijna elk model is een Angel worden een van de ultieme dromen, zo ook van Kendall Jenner. Kendall heeft ooit in een interview laten weten dat een Angel worden haar ultieme modellendroom is. Perfectie combinatie dan toch? Dat vind Kris Jenner, de moeder van het 18-jarige model, niet. Ze zou een veel te hoog salaris eisen voor Kendall. Of we Kendall daadwerkelijk op de catwalk zullen zien tijdens de show is dus nog even spannend.

No more articles