Witte hoge hakken

Wit is een kleur die naar mijn mening erg onder gewaardeerd wordt. De kleur wordt namelijk helemaal niet zo heel erg veel gedragen en dat is erg zonde wanneer je nagaat dat de kleur fantastisch staat! Gelukkig is de kleur de laatste tijd wel erg in opkomst en is hij eindelijk erg in populariteit aan het stijgen. Niet alleen onder de kleding, maar ook onder de schoenen wordt de kleur wit steeds populairder!

Wanneer jij dus nog een paar nieuwe schoenen zoekt zou ik je willen aanraden te gaan voor de kleur wit. Het enige nadeel aan de kleur is dat de kleur wel erg besmettelijk is en dus snel vies wordt. Dat betekent dat wanneer jij aan de witte schoenen gaat, je goed moet uitkijken waar jij met je nieuwe aanwinst doorheen loopt.

Aan de andere kant heeft de kleur wit ook een heleboel voordelen. Zo is de kleur erg makkelijk te combineren met andere kleuren zonder dat jij bang hoeft te zijn dat de kleuren bij elkaar gaan vloeken. Dat is altijd erg zonde en helemaal niet nodig wanneer jij gewoon goed en rustig naar de kleuren van je outfit kijkt. Met wit kan het bijna niet misgaan want er vloekt geen enkele kleur met de kleur wit tenzij je voor andere tinten wit gaat.

Het best kan je witte schoenen combineren met fel gekleurde kleding. Op die manier vergroot je het contrast tussen je schoenen en je kleding. Op deze manier vallen ze afzonderlijk meer op en komen ze allebei beter tot hun recht.

Ga voor lekker hoge hakken! Dit ziet er erg vrouwelijk en sexy uit. Je kan witte pumps ook goed dragen naar nette gelegenheden zoals een gala of een bruiloft. Hier is de kleur uitermate geschikt voor aangezien de kleur niet alle aandacht op zich vestigt, maar er wel verzorgd en elegant uit ziet. Een mooie lange rode galajurk erboven en jij bent er helemaal klaar voor!

weheartit.com

No more articles