witte gebreide trui

Een witte gebreide trui, onmisbaar in elk seizoen.

In de wereld van de mode bestaan er zoals u weet trends en klassiekers. De gebreide witte trui valt op dit moment onder beide categorieën. Een van de grote voordelen van een witte trui is dat deze in eindeloos veel combinaties tot zijn recht komt. Formeel of juist casual, sportief of gekleed, met een mooie gebreide trui kunt u alle kanten op. Wilt u graag veel variëren met kleuren en spelen met materialen, dan is een witte trui onmisbaar. Een mooie elegante tijdloze klassieker in de kast? Ook dan kunnen we u een witte trui van harte aanraden.

De gelegenheden waarin u een gebreide trui kunt dragen zijn legio. De combinatie van een mooie witte trui op een blouse en spijkerbroek staat casual maar toch gekleed. De kleur van de blouse kunt u uiteraard aan elke gelegenheid aanpassen. Dat is ideaal wanneer u uw favoriete blouse aan wilt, maar ook snel iets warms aan wilt kunnen schieten. Wit kunt u vrijelijk met elke andere kleur combineren. Daarbij is wit een hele verbindende kleur, een fel gekleurde broek en een blouse met print zullen onmiddellijk rustiger ogen door deze te combineren met een witte trui. Bent u bang dat uw jas en uw blouse niet matchen als u de jas open draagt? Ook dan kunt u een witte trui dragen om de hele look wat meer op elkaar af te stemmen.

Voor een meer sportieve look laat u bijvoorbeeld de blouse weg en draagt u de trui over uw favoriete T-shirt. Dit levert een luchtigere en sportievere uitstraling op. Ideaal om een lekkere wandeling door het bos te maken, met vrienden aan het strand lekker uit te waaien of natuurlijk gewoon in en rondom het huis.

In de winter is de witte gebreide trui een elegant alternatief voor een witte blouse onder een jasje. Het contrast tussen het materiaal van het jasje en uw trui geeft warmte, die passend is bij het koude seizoen. Een combinatie van een wit gebreide trui en een grover materiaal als corduroy of tweed zal in zo’n geval een landelijke uitstraling geven. Neemt u daarentegen een jasje dat wat stoerder van aard is, dan kunt u zelfs een streetwear look bewerkstelligen. Een zwart jasje met een pantalon zullen klassiek en elegant ogen, maar uw outfit net wat minder formeel maken. Dat is bijvoorbeeld leuk voor een verjaardag of feest waar u toch wat gekleder voor de dag wilt komen.

Ook in de lente en de herfst is een witte gebreide trui onmisbaar. Wanneer de seizoenen wat weerbarstig zijn en het weer elk moment kan omslaan is het altijd een goed idee om een witte trui bij de hand te hebben. Let er hierbij op dat een wat fijner materiaal van de trui waarschijnlijk beter zal passen bij de garderobe die u in de lente draagt. U kunt het dan zo bont maken als u wilt door met kleuren te variëren. Een beige pantalon met een lichtblauw overhemd zal fris en chique staan, maar als u het aandurft kunt u zich ook wagen aan pasteltinten of de wat fellere modekleuren van het seizoen. Een witte trui laat zich eenvoudig combineren met uw lente-garderobe.

Datzelfde geld voor de wispelturige herfstdagen. Op die momenten kiest u overdag misschien voor een wat grover exemplaar. Bijvoorbeeld bij een houthakkersblouse en een stoere pantalon bent u met een grof gebreide kabeltrui in wat meer gemêleerde tinten goed af. Draagt u een chiquere outfit dan kunt u met een gebroken wit of nog lichtere tint in een wat zachter materiaal goed uit de voeten. De laatste combinatie zal het ook ‘avonds als u uitgaat

De zomer lijkt misschien niet het uitgewezen seizoen voor een trui, maar denkt u eens aan een tuinfeest met een kampvuur. Het is te gezellig om naar binnen te gaan, maar net wat te koud om in een overhemd buiten te blijven zitten. Op dat moment maakt u uw look af met een warme trui. Bij een informeel feestje met vrienden kunt u ook weer een grovere gemêleerde kabeltrui nemen, waardoor u niet zo bang hoeft te zijn dat deze vies wordt als u een houtje op het vuur gooit of even op een muurtje gaat zitten. Is de gelegenheid formeler dan kunt u weer gaan voor een verfijnder exemplaar. Het voordeel van een witte trui op een zomeravond is overigens ook dat uw bruine kleurtje van het zonnen er optisch nog meer door verdiept.

Op de catwalk zien we de witte gebreide trui overigens ook geregeld langskomen. Vaak gedragen in combinatie met een passende zwarte pantalon en een zwart overhemd, soms echter ook met de meeste bonte kleuren. Als u durft kunt u een witte trui combineren met een grove ruit in uw pantalon en een overhemd. Op de golfbaan zal dit zeker scoren, maar ook daarbuiten zien we deze combinatie in de mode vaak langskomen. Maak deze look wel af met een wat formelere schoen als u niet van plan bent u die dag op de green te begeven. Hetzelfde geld voor een witte trui op een witte pantalon. Met een sportieve schoen zal dit een tennis-look opleveren. Gaat u voor een combinatie van wit op wit met een gekledere schoen of zelfs een witte hoed met zwarte band, dan kunt u zich zonder schroom in de Franse Rivièra begeven om wat langs de kust te flaneren.

In de regel kun je stellen dat de hardere kleuren als rood, blauw en groen in combinatie met een witte trui sportief en modern ogen. Combineert u wit met zachtere kleuren als lichtblauw, beige of zelfs roze, dan geeft dat een elegante, zachte uitstraling. De donkerdere kleuren als zwart of donkerblauw zijn in combinatie met wit tijdloos, chique en wat formeler. Gebruikt u wit samen met bruintinten, dan zullen grovere gebreide materialen een meer landelijke uitstraling opleveren. Neemt u daarentegen minder grove materialen, dan is uw outfit klassieker, zonder direct heel formeel te ogen. Als de basis van uw outfit maar kloppend is, is de kans heel groot dat een witte gebreide trui niet zal misstaan.

Let bij het kopen van een witte trui overigens wel op uw teint. We kunnen u aanraden om het effect van de kleur voor de spiegel even te controleren. Wanneer u voor de spiegel staat en u een witte lap stof of een blad papier onder uw gezicht op uw borst houdt en u heeft het idee dat u wat bleek wegtrekt, dan is spierwit misschien niet uw kleur. Dit hoeft overigens niet te betekenen dat een witte trui per definitie niets voor u doet. Ga wat andere tinten op deze manier af en bepaal welke kleur voor u werkt.

Wanneer u toch uw zinnen heeft gezet op een spierwit exemplaar, maar u het idee heeft dat het u toch wat bleek maakt is het natuurlijk altijd een optie om er een overhemd in een contrasterende kleur onder te dragen. Het kraagje dat boven de trui uitsteekt zal het contrast met uw gelaat bepalen. Op deze manier is zelfs een spierwitte trui voor iedereen draagbaar.

Als u een beeld heeft van het materiaal en de gewenste tint, is het wellicht tijd om over te gaan tot de aanschaf van een gebreide witte trui. U kunt natuurlijk een middag gaan winkelen, maar tegenwoordig is het vaak eenvoudiger om een webwinkel te bezoeken en daar uw keuze te maken. We leveren het gekozen product dan eenvoudig en snel bij u thuis af. Wanneer het product u toch niet bevalt kunt u het product even gemakkelijk aan ons retourneren. Op deze manier kunt u rustig in uw eigen omgeving een keuze maken voor één of misschien wel meerdere producten.

De webshop van dit jaar is speciaal ingericht voor de man van deze tijd. De fotografie geeft een goed beeld van de gebruikt kleuren en materialen, het bestellen is eenvoudig en het ruime assortiment heeft iedereen wel iets te bieden. Met de snelle levering en een goede retourpolicy is dit jaar een betrouwbaar adres om uw online-aankopen te doen. Tevens kunt u bij ons terecht voor inspirerende suggesties, interessante combinaties en natuurlijk prachtige, kwalitatief hoogstaande producten, die zowel in een klassieke garderobe niet misstaan, maar u ook in staat stellen het modebeeld op de voet te volgen. Graag nodigen we u dus uit om een bezoekje aan onze webshop te brengen, en te genieten van prachtige producten en volop inspiratie op het gebied van kleding en mode!

 

No more articles