Wintertype kleding

De winter is al bijna voorbij, voor velen iets waar lang naar uit is gekeken, maar voor anderen iets waar enorm van gebaald wordt. Naast vervelende kanten heeft de winter namelijk ook een heleboel leuke kanten. Denk bijvoorbeeld aan een mooi wit sneeuw landschap of lekker wintersporten. Ook qua kleding is de winter hét seizoen van het jaar. Wil jij komende maand er nog super hip bijlopen? Kijk dan nog snel even rond bij de wintercollecties. Ze hangen nu nog in de winkels, maar over een maandje zijn ze er helemaal uit. Pak dus snel je kansen! Perfect voor de winter is toch wel de wollen trui. Traditioneel en heerlijk warm. Ook zitten wollen truien vaak hemels, toch een leuke bijkomstigheid dacht ik zo.

Deze leuke trui is van het merk Second Female. De naam van de trui is Melani en hij is makkelijk verkrijgbaar via zalando.nl. De trui heeft een vrij groot en wijd model waardoor hij heerlijk nonchalant staat. Draag de trui boven een strakke skinny jeans, waardoor je figuur alsnog goed tot zijn recht komt. De trui heeft een ronde hals. Wel is het om bij het kopen van deze trui goed op te letten op de maat. Verstandig is het om de trui in een maat te klein te kopen. Hij valt namelijk nogal groot uit. Pas op voor drogers! Hier is deze trui namelijk niet tegen bestand. De trui is ideaal vanwege haar neutrale kleuren. Hierdoor kan je hem met elke kleur broek combineren en hoef jij niet bang te zijn voor vloekende kleuren.

Ook leuk is deze warme winterjas.

Nu hoor ik je denken, nu nog een winterjas kopen, de winter is bijna voorbij! Maar wees niet getreurd, deze jas is namelijk van top kwaliteit en tijdloos waardoor hij hierna nog prima een paar jaartjes mee kan. De jas is van het merk Miss Sixty en de naam van de jas is AUK LONG. Naast zwart is de jas ook nog verkrijgbaar in de kleur Beige. Houd jij niet zo van zwart? Ga dan vooral voor de beige kleur! Deze is super mooi en staat extra mooi met een donkere kleur broek eronder.

zalando.nl

No more articles