Shop de trend: winterjassen van celebrities

Het winterseizoen is officieel begonnen! Een goed excuus voor een nieuwe winterjas. We zien dit najaar veel verschillende trends waardoor er veel keuze is in de winkels. Fashion Insider is onder de indruk van het aanbod van de C&A en toont haar drie favorieten.

We kennen de boyfriend trend allemaal van vorig seizoen. It is a man’s world want ook dit najaar zien we deze trend overal. De winterjassen van de C&A in deze trend zijn oversized en hebben stoere details.
Stijl icoon Blake Lively (Serena van der Woodsen uit Gossip Girl) wordt regelmatig gespot in haar boyish coat. Combineer de stoere winterjas met een skinny en hakken om je outfit een feminine touch te geven.

Black leather is the new black. Een zwart leren jasje is daarom een musthave deze winter. Van leren bikerjasjes tot elegante blazers; leer is dit najaar helemaal goed. Hello leather weather!
Paris Hilton gaat voor een all-black outfit en combineert haar leren jasje met een legging met leren details en stoere cap.

Dé modekleur van dit najaar is blauw in al haar facetten. Fifty shades of blue! Wij hebben gekozen voor een donkerblauwe variant gecombineerd met zwart. Deze tweeknoops jas heeft een vrouwelijk peplum detail en is daarom geschikt voor iedere gelegenheid.
Kate Middleton verschijnt regelmatig in Royal blue, zij combineert de tweeknoops jas met een blauwe slangenprint clutch.

Wat vind jij van deze trend? Keep yourself warm and stylish! Fashion Insider heeft drie musthave winterjassen van de C&A voor jou op een rij gezet.

Klik op de bovenstaande afbeeldingen voor de ware grootte en prijs.

No more articles