Winter pumps

Niet alleen in de zomer, maar ook in de winter wil jij er fashionable bij lopen. Hiervoor besteed jij aandacht aan je kleding, maar moet je ook zeker aandacht besteden aan je schoenen. Vaak wordt gedacht dat winter schoenen maar saai zijn en je er weinig mee kan variëren, maar dat is alles behalve waar! Ook winter schoenen zijn belangrijk voor jou uitstraling en daarom zijn ze er, net als zomer schoenen, in allerlei soorten kleuren en modellen.

Wat ik jou zou willen aanraden zijn een paar winter pumps! Pumps worden over het algemeen geassocieerd met zomer of met feestjes, maar pumps kunnen ook goed in de winter gedragen worden. Alleen moet je dan net even weten voor wat voor soort pumps je gaat. Ik zou jou in ieder geval willen aanraden te gaan voor een paar dichte pumps. Zo blijven je voeten tenminste lekker warm en kan je toch hoge hakken dragen.

Ga voor een paar winter pumps in vrolijke kleurtjes. In de winter wordt namelijk vooral gebruik gemaakt van sombere donkere kleuren en een beetje afwisseling is dan ook altijd welkom. Met deze pumps val jij lekker op en ben jij zeker het zonnetje in huis!

Of ga voor een mooi exemplaar van kant. Met deze pumps straal jij een hoop elegantie uit. Ook zien ze er erg netjes uit waardoor je ze ook kan dragen naar nette gelegenheden. Deze pumps zijn ook met uitstek geschikt om te dragen naar bijvoorbeeld een bruiloft!

Deze donkerbruine pumps zijn naast erg mooi ook nog eens erg praktisch. Je kan ze namelijk goed op je eigen voet afstellen aangezien de pumps veters hebben en dus goed verstelbaar zijn. Ook is de kleur gemakkelijk om te combineren. Donkerblauw vloekt niet zo vaak met andere kleuren waardoor jij maar een klein risico loopt op vloekende kleuren.

Wil je wel een beetje een open pump, maar niet geheel? Ga dan voor deze leuke pumps!

Leuk!

weheartit.com

No more articles