Winter muts

Het wordt weer kouder… Dat is vervelend, maar er zitten ook voordelen aan. Er zijn zo veel leuke winter en herfst trends dat het helemaal niet meer erg is dat je zo veel warme kleding aan moet. Het is wel de bedoeling dat je lekker warm blijft, daar kun je ook accessoires voor gebruiken. Een lekkere warme accessoire is een muts. Mutsen zijn lekker warm en ook nog eens modieus. Er zijn erg veel soorten en erg veel materialen. Deze winter kan eigenlijk alles. Er zijn nu veel mutsen van wol te koop die grof gebreid zijn. Wol is lekker warm en het gaat lang mee. Meestal is het ook nog eens een beetje waterafstotend, dus als de sneeuw gaat smelten heb je niet meteen een nat hoofd.

Er zijn ronde mutsen, mutsen met flapjes, winter mutsen met bolletjes en nog veel meer. Het is niet waar dat je haar altijd in de waar gaat door mutsen, je moet gewoon de goede uitzoeken. Als je een bad hair day hebt, kan het zelfs handig zijn om een lekkere warme wollen must op te kunnen zetten. Er zijn natuurlijk ook heel veel mutsen met leuke printjes, zoals panterpint of een Noors printje. Als je op wintersport gaat moet je eigenlijk altijd een must op, anders vriezen je oren er af of krijg je hoofdpijn. Hier in Nederland is het iets minder noodzakelijk, maar het is gewoon leuk en het biedt extra comfort. Hier onder staan een paar leuke voorbeelden van mutsen.

Winter muts olliewood.nl

Deze grijze must van Olliewood is een handige muts die overal bij past. Omdat hij grijs is en er geen rare printjes op zitten kun je hem goed combineren. Door de flapjes blijven je oren lekker warm en krijg je geen hoofdpijn. Het bolletje boven op is een leuk detail waar door hij toch niet saai is.

Winter muts gabstore.nl

Deze mutsen zijn veel opvallender en ook nog heel erg lekker warm. Sommige zijn van echt bont, maar de meeste zijn natuurlijk van nep bont. De mutsen worden vaak gedragen als accessoire omdat ze gewoon leuk en stoer zijn om te zien. Deze winter muts zijn ze net als vorig jaar weer erg populair.

No more articles