Wil je ook vanuit je keuken de lekkerste koppen koffie zetten?

Dit weekend maak jij kans om een limited edition Nescafé Dolce Gusto koffiezetapparaat te winnen door op de foto te gaan met het 3D kunstwerk op Amsterdam Centraal station.

De tijd dat je alleen in luxe koffiezaken een latte macchiato caramel of een chai tea latte kon bestellen is voorbij. Voortaan hoef je niet eens meer de deur uit voor jouw favoriete speciale koffie! Met een Nescafé Dolce Gusto apparaat in huis maak je in een handomdraai jouw eigen koffie creatie, of je nou ’s ochtends in je pyjama wakker wilt worden met een sterke espresso of na een lange dag op de bank wil ploffen met een chococino.

Met Nescafé Dolce Gusto maak je namelijk niet alleen koffie, cappuccino of espresso’s. Er zijn meer dan 50 verschillende soorten cups verkrijgbaar met de meest uiteenlopende smaken. Zelfs voor de mensen die niet van koffie houden zijn er genoeg opties zoals bijvoorbeeld een Marrakech Tea of een Lipton Ice tea, want je kunt met de Nescafé Dolce Gusto ook koude dranken maken. Heb je dus geen zin in een warme cappuccino, dan neem je toch gewoon een ijskoud exemplaar?

Ook is het fijn om met de Dolce Gusto van Nescafé niet langer zelf in de keuken te hoeven klungelen met een melkopschuimer, slagroom en drie soorten koffiesiroop. Met één druk op de knop wordt de koffie voor je klaargemaakt en is het experimenteren met verschillende ingrediënten om de juiste latte te krijgen definitief voorbij.

Loopt na het horen van de termen Caffè Mocha en Vanilla latte macchiato het water jou ook in de mond? Goed nieuws: jij kunt een van deze fijne apparaten winnen! Het enige wat je hoeft te doen is tussen aanstaande vrijdag en zondag een bezoekje te brengen aan Amsterdam Centraal Station en op de foto te gaan met het grote 3D kunstwerk dat daar staat. Zet de foto op Facebook met #DOLCEGUSTONL en wie weet drink jij binnenkort wel latte’s en espresso’s die gemaakt zijn door de door jou gewonnen Nescafé Dolce Gusto.

 

No more articles