Werkt Madonna samen met Siri?

Wanneer het nieuwe album van Madonna uitkomt is nog onbekend, maar er gaan geruchten over wel een hele opvallende samenwerking. Fans van Madonna hebben namelijk ontdekt dat de zangeres op het nieuwe album misschien samenwerkt met Siri. Siri is een programma van Apple en is te vinden op iPhone’s en iPads. Je kunt Siri dingen vragen, en de digitale stem zal je beantwoorden of doorsturen naar een website of iets dergelijks.

Dit laatste gebeurde toen een fan van Madonna “Unapologetic Bitch” tegen Siri zei. Door het zeggen van deze woorden werd de fan doorgelinkt naar Madonna’s Wikipedia pagina. De woorden ‘Unapologetic Bitch’ komen samen niet voor op deze pagina. Het woord ‘unapologetic’ komt een keer voor op de pagina, maar het woord ‘bitch’ zelfs geen een keer. Wanneer je tegen een soortgelijke stem-bestuurde assistent op bijvoorbeeld een Android telefoon “Unapologetic Bitch” zegt, word je gewoon naar de Google zoekpagina doorgelinkt.
Wat ook opvallend is, is dat de Wikipedia pagina van Madonna niet eens in de eerste dertig zoekresultaten staat als je de woorden simpelweg intikt in Google.

Wat denk jij? Werkt Madonna gewoon samen met Apple, net zoals BeyoncĂ© met iTunes, of zal Siri echt te horen zijn op een van de tracks van Madonna’s nieuwe album?

No more articles