Weddingbells

Altijd een groot feest! Een trouwerij, maar wat trek je aan, wat trekken anderen aan, wat is gepast, wat absoluut niet? Kijk eerst eens naar de uitnodiging, vaak kun je daar al wat uit opmaken. Soms staat er een dresscode op, anders kun je kijken naar de kleurstellingen. Ook is het natuurlijk van belang wat je relatie met de bruid of bruidegom is en waar je allemaal voor uitgenodigd bent. Ben je een dag gast en kom je op de foto’s of ben je alleen uitgenodigd voor het gemeentehuis en de receptie?

Wij van de redactie willen graag drie stijlen met jullie delen.

De strandlook
Tegenwoordig zijn bruiloften vaak niet meer de officiële stijve gelegenheden zoals ze vroeger waren. Het is dus best geoorloofd om op een warme zomerse dag in een luchtig stijlvol maar vrolijk jurkje te komen. Houd het wel wat ingetogen jij bent tenslotte de gast, en de bruid moet eruit springen.

Modern
Zwart-wit, dress to impress, glamour, denk sjiek en op maat gemaakt.

Vintage
Wie houdt er niet van? Terug in de tijd naar de supervrouwelijke kleding, waarin je kunt wegdromen. Brits, Engelse tuin, Thee drinken, mooie hoeden, kant en laagjes, gecombineerd met mooie schoenen en een bijpassende tas.

No more articles