Wat speelt er tussen Justin Bieber en Kendall Jenner?

Het lijkt wel of heel Hollywood heeft besloten deze week in Parijs door te brengen. Zo ook de Canadese popzanger Justin Bieber, en hij is niet alleen…

Dinsdagavond werd Justin Biber samen met de Kendall Jenner gespot terwijl ze samen uit eten waren. Voordat de zanger naar Parijs kwam werd hij nog op de Caribische eilanden gespot met Selena Gomez. Ook zijn Justin en Selena gespot terwijl ze samen ontbeten, op dezelfde dag dat Justin met Kendall dineerde. Dit alles roept wat vraagtekens op. Om het allemaal nog verwarrender te maken werd de Canadese zanger tijdens een feest van CR Fashion Book weer gezien met Selena Gomez.

Justin Bieber en Kendall Jenner vertelden eerder al dat de twee alleen vrienden zijn, mar op internet vinden veel mensen dat het diner er toch wel uitziet als een date. Op deze Instagram video kun je het etentje zelf beoordelen:

 

Juist nu het weer zo goed leek te gaan tussen de voormalige tortelduifjes Justin en Selena, gaat Justin uit eten met Selena’s rivaal. Selena Gomez en de Jenner-zusjes hebben geen contact meer gehad nadat Selena erachter kwam dat er flirterige foto’s en berichtjes naar Justin ware gestuurd.

Wat denk jij dat het etentje van Justin en Kendall betekent?

 

No more articles