Wat is er aan de hand tussen Karl Lagerfeld en Justin Bieber?

Want die gezellige Instagram selfies van hen betekenen ongetwijfeld dat er een vette samenwerking in de pijplijn zit.

Allereerst verscheen er al een foto van hen samen op het Instagram profiel van Justin toen ze elkaar ontmoeten op het lanceringsfeestje van het CR Fashion Book, het modetijdschrift van Carine Roitfeld. Dit kan in theorie natuurlijk nog een toevallige ontmoeting zijn tussen twee beroemdheden (kijk hieronder zelf maar eens voor het beeldmateriaal).

Maar toen hij een paar dagen later op de proppen kwam zetten met nog een foto waar Bieber en Lagerfeld samen op stonden wisten we het zeker: ze zijn iets van plan. Want Justin zal vast niet voor niets in zijn badjas (waarbij z’n sixpack en tattoos nog net te zien zijn!) met Karl aan tafel zitten. Daarbij staan er ook nog eens wat foto’s bij van een beeldscherm met Bieber die met ontbloot bovenlijf is vastgelegd op de de gevoelige plaat. Het begeleidende bericht? ‘ Big things coming with my friend @KarlLagerfeld’.

Wij wachten in spanning af: zou Karl zijn nieuwe video hebben geschoten? Staat Justin model voor Chanel? Heeft hij een capsule-collectie ontworpen voor Karl? De tijd zal het leren.

 

Загрузка

Karl Lagerfeld

Просмотр на Instagram

 

Загрузка

Big things coming with my friend @KarlLagerfeld

Просмотр на Instagram

 

No more articles