Wat heeft Micheal Kors over Kendall te zeggen?

Eerst was Kendall Jenner alleen nog maar bekend als een halfzusje van de drie Kardashians Kim, Khloé en Kourtney. Maar in de afgelopen jaren heeft Kendall Jenner hard gewerkt aan het opbouwen van een internationale modellencarrière. OP haar 14e schreef Kendall zich in bij het modellen bureau Wilhelmina Models. Haar eerste opdracht was meteen al voor een grote naam, namelijk voor een campagne van Forever21. De laatste weken hebben we Kendall kunnen bewonderen op de catwalk in onder andere New York en Milaan tijdens Fashion Week.

Bijna iedereen heeft wel wat te zeggen over het model, zowel positief als negatief. De bekende designer Micheal Kors heeft heel wat goeds te zeggen over Kendall Jenner. “Ze is een sterk, krachtig en geweldig uitziend model. Ze is een echte professional” zegt Micheal Kors. En daar houdt het niet bij op. De designer laat weten dat hij het geweldig vindt dat Kendall alleen haar voornaam op haar modellenkaart zet omdat ze niet op haar achternaam wil teren. Haar collega modellen hadden veel kritiek omdat ze dachten dat  Kendalls succes alleen door haar achternaam kwam.

Of we Kendall in de toekomst in  een show van Micheal Kors zullen zien ligt aan het soort show wat hij geeft en of Kendall daar bij past, vertelt de designer.

 

No more articles