warme trui

Warme truien kopen

Zoals elk seizoen heeft ook de winter haar charmes. Sneeuw, schaatsen en veel gezelligheid. Allemaal leuk, mits u het warm heeft. Een warme trui mag daarom in uw kast niet ontbreken dit seizoen. Warme truien zijn er in tientallen diverse modellen en kleuren. Voor iedereen is er de perfecte warme trui te vinden. Kijk gerust even rond op de website van dit jaar, en laat u inspireren door ons aanbod.

Diverse modellen
Een warme trui is allang niet meer kriebelig en oncomfortabel. Het trauma van de door oma gebreide kriebeltrui kan vergeten worden. Ook kwa stijl zijn de truien er zeer op vooruit gegaan. De warme truien zijn helemaal van deze tijd, en dragen bij aan een mooie look. Er zijn verschillende modellen warme truien te vinden. De kabeltrui is bijvoorbeeld een populaire uitvoering. Deze gebreide trui is voorzien van een mooi patroon. De patronen kunnen juist heel grof gebreid zijn, of klein en gedetailleerd. Een ander model waar u voor kunt kiezen, is de turtleneck. Dit is een andere benaming voor de coltrui. Extra warm omdat bij deze trui ook uw nek bedekt is. Met een loshangende col creëert u een andere look dan met een strakke col. Er is dus ook nog veel variatie in de turtlenecks onderling, zo kunt u echt de trui kiezen die het beste bij u past.

Basic trui
Wat iedere man eigenlijk wel in zijn kast moet hebben, is een basic V-hals trui. Deze truien kunnen altijd, en zijn makkelijk te combineren. U kunt de trui bijvoorbeeld onder een colbertje dragen, maar ook staat het erg leuk over een overhemd heen. U creëert dan een nette look, met een casual tintje. En dat is vaak perfect voor naar het werk. Het makkelijke aan de basic truien is dat u ze in een paar kleuren kunt kopen. Heeft u een zwarte, een blauwe en een grijze versie? Dan kunt u de hele week goed gekleed de deur uit gaan, zonder dat het opvalt dat het dezelfde truien zijn die u draagt. De verschillende kleuren maken de hele trui namelijk anders, en dat is leuk voor de variatie.

Online bestellen
dit jaar heeft een groot aanbod warme truien. De truien zijn eenvoudig online te bestellen, zodat u de deur niet uit hoeft. Geen wachtrijen, geen stress maar wel binnen de kortste keren genieten van uw nieuwe warme trui. Warme truien van dit jaar zijn stijlvol en van goed kwaliteit. De truien zijn dus ook de volgende winters nog prima te dragen. En we snappen dat u dat ook verwacht als u een trui koopt. Het andere aspect is dat de truien tijdloos zijn. Natuurlijk komen er ieder jaar wel nieuwe truien bij en zijn er nieuwe trends, zoals dat altijd gaat. Maar we zien veel van de versies warme truien het volgende jaar gewoon weer terug. Kijk rustig even rond in de webshop van dit jaar en bestel binnen no-time uw nieuwe warme trui. Zo komt u de wintermaanden stijlvol en lekker warm door. En dat willen we natuurlijk allemaal!

[spb_section spb_section_id=”18805″ width=”1/1″ el_position=”first last”]

No more articles