Warme schoenen voor de winter

Iedereen krijgt al een ontzettend naar gevoel bij het idee dat de strenge winter nadert. Lage temperaturen, wind, regen en sneeuw zorgen ervoor dat we onszelf warm moeten aankleden. Dit is natuurlijk geen straf, want ik denk dat wij fashionista’s het niet zo heel erg vinden om daar een nieuwe garderobe voor te moeten aanschaffen.

Het ‘Mijn tenen vriezen eraf’ gevoel is daarentegen weer wat minder. Je kunt natuurlijk de oude geitenwollen sokken van je oma aantrekken, maar dat is meer iets voor als je thuis op de bank met vriendinnen een film aan het kijken bent en ondertussen een warme kop chocolademelk met een grote dot slagroom drinkt. Daarom zij wij op zoek gegaan naar de leukste schoenen voor deze winter, die je lekkere warme voetjes bezorgen!

De nieuwe winter collectie van UGG Australia heeft haar modellen vernieuwd met leuke prints en hippe toevoegingen! Draag jij ieder winter seizoen al UGG’s en ben je het een beetje beu? Dan kun je overgaan op de laarzen van Dubbary. In deze laarzen wordt GORE-TEX verwerkt. Dit membraan zorgt ervoor dat er geen vocht de laarzen kan binnendringen, maar wel kan worden afgevoerd naar buiten. Denk hierbij aan transpiratie vocht. ¬†Hierdoor blijven je voeten warm en droog! Tevens zijn de laarzen¬†van binnen helemaal gevoerd en dus super warm! Wat vinden jullie ervan en wat zouden jullie kiezen? Daar zijn wij heel benieuwd naar!

No more articles