Wait What: werknemer kreeg 250,000 dollar voor video Solange & Jay-z

Wait What?! TMZ kreeg de beelden van de video van het gevecht tussen Jay-Z & Solange in handen, omdat ze maar liefst 250,000 dollar hadden betaald aan de werknemer die de video had. Het gaat hier echt om een enorm bedrag, maar de werknemer heeft niet lang van zijn succes kunnen genieten. Hij werd namelijk kort daarna ontslagen door het hotel, omdat hij de beelden had vrijgegeven.
The Standard Hotel vertelt: ‘The person has been terminated for breaching the security polices of the hotel and recording the confidential CCTV video.’ De video liet duidelijk zien hoe het gevecht eraan toeging alleen het geluid was niet te horen dus we weten nog steeds niet wat er in die tijd gezegd/geschreeuwd werd.

Iedereen heeft het nog steeds over the elevator fight en we blijven nog lang raden naar de reden van het gevecht. Er worden verschillende conclusies getrokken zo zou Solange boos zijn dat ze niet bij het label van Jay-Z staat ingeschreven. We moeten nog maar afwachten wanneer de echte waarheid nou naar boven komt. Stay tuned for more!
No more articles