Wait what: Vrouw Robin Thicke over optreden met Miley

De vrouw van Robin Thicke, actrice Paula Patton, zegt dat ze niet verbaasd was toen ze Mileybird tegen haar man aan zag rijden tijdens de VMA’s. Sterker nog, Miley heeft Paula’s zegen to twerk on.

Miley Cyrus en Robin Thicke traden samen op tijdens de MTV Music Video Awards in augustus. “Ik was helemaal niet verbaasd. Ze repeteerden drie dagen van te voren en ik weet eerlijk gezegd niet hoe je anders moet dansen wanneer er iemand met haar billen tegen je…al mijn vrienden doen het zo. Ik zie het probleem niet.” vertelt Paula aan TODAY Show. Ze snapt niet dat mensen van de performance opkijken “Wat dacht men dan, dat Miley achter een piano zou gaan zitten net als Alicia Keys?”

Sterker nog, Paula vindt het ├╝berhaupt niet erg dat haar man met half-naakte vrouwen samenwerkt. Ze zou haar man zelfs aanmoedigen om met deze vrouwen te werken. Toen Robin op de cover van Treats! Magazine moest poseren met verschillende vrouwen wilde de zanger het houden bij topless. “Geen sprake van, go all the way!” had zijn vrouw toen gezegd.

No more articles