Wait what: vriendin van Rolling Stone-zanger Mick Jagger overleden

Heel modewereld en entertainmentland is geshockeerd. De vriendin van Rolling Stone-zanger Mick Jagger heeft zelfmoord gepleegd. Maandagochtend is zijn vriendin L’Wren Scott dood gevonden in haar appartement. Het lijkt er op dat ze zelfmoord geeft gepleegd maar de politie is dit nog aan het onderzoeken en sluit niets uit.

L’Wren Scott was een prachtig model en is na haar modellencarrière zich op de mode gaan richten. Naast een succesvolle carrière als model en styliste heeft ze in 2006 haar eigen kledinglijn gelanceerd. Haar klanten bestand was niet te min, ze kleedde bekende sterren aan als Michelle Obama en Nicolle Kidman.

L’Wren Scott was niet alleen succesvol op zakelijk gebied maar ook in de liefde. In 2001 kreeg ze een relatie met The Rolling Stones-zanger Mick Jagger een relatie. Zelf is hij op tournee in Australië en heeft het akelige nieuws over de telefoon gehoord. Wanneer de zanger terug komt is nog onbekend. Wel heeft hij zijn eerstvolgende concert afgezegd.

Vele celebs hebben een reactie geplaatst op hun eigen social media pagina´s, ook topmodel Naomi Campbell. Lees hieronder de reactie over de dood van L’Wren Scott.

No more articles