Wait What: Vogue wilt niet meer met Terry Richardson samenwerken

Wait What de Amerikaanse Vogue wilt blijkbaar ook niet meer met de beroemde fotograaf Terry Richardson werken. Terry Richardson is beroemder dan uit, maar niet op een positieve manier. De fotograaf krijgt namelijk de een na de andere aanklacht aan zijn broek.

Terry Richardson staat bekend om zijn nogal vrouwonvriendelijk foto’s. Zoals de foto’s die die heeft gemaakt van Miley ‘Wrecking Ball’ Cyrus en zijn favoriete model Lady Gaga. Eerder kreeg Terry Richardson al een aanklacht van van Sara Ziff. Zij vertelde: “He’ll ask you to take your clothes off at the casting, and in some cases, give him sexual favors.” Hier reageerde Terry Richardson op dat het totaal lariekoek is en dat de media gewoon dingen verzint.

Nu heeft model Emma Appleton ook een schokkend boekje open gedaan over de fotograaf. Hij heeft namelijk het model een Facebook berichtje gestuurd met:”Als ik met je naar bed kan, boek ik je in New York voor een shoot voor Vogue”, Vogue reageerde hier direct op dat ze niet meer met de fotograaf willen samen werken. De laatste shoot was in 2010 met hem.

No more articles