Wait What: voetballer Drogba lanceert ondergoed lijn

Wait What! Een andere voetballer neemt het op tegen onze hunk David Beckham. Drogba lanceert namelijk ook een ondergoed lijn in samenwerking met HOM. Zo laat Didier Drogba het volgende weten of zijn ondergoed lijn: ‘I’m very proud to announce the launch of my underwear brand.The first underwear brand that will be launched to support a foundation,my foundation, The didierdrogbafoudation’.

Drogba doet het dus niet zomaar, maar hoopt met deze ondergoed lijn meer opbrengsten voor zijn goede doel op te brengen. How sweet! De 36-jarige voetballer, die dus twee jaar jonger is dan zijn rivaal Beckham, lanceert zijn ondergoed lijn bij de naam Drogba & Co. Een afbeelding is al uitgelekt en is hier te zien. Drogba staat zelf model ook en we zeggen eerlijk ook hij heeft een goed lichaam, misschien zelfs iets beter dan mister David Beckham.

Didier Drogba is niet alleen bekend als een van de beste voetballers van het moment, maar hij staat ook bekend om zijn werk voor goede doelen. Hij heeft zelf de Didierdrogbafoundation gestart om geld en medicijnen te sturen naar mensen in hulp in Afrika. Wij hopen dat zijn ondergoed lijn goed uit pakt en dat die hierdoor meer geld heeft voor zijn foundation. You go Didier!

No more articles