Wait What: Victoria Beckham last tweede show af

How sad Victoria Beckham annuleert haar laatste show. Helaas betekend dit voor ons dat we het kleine grut en manlief David Beckham niet meer front row kunnen zien zitten.

De laatste show van miss Beckham zou de lager geprijsde collectie zijn. Maar niet getreurd, omdat hij niet te zien zal zijn tijdens de New York Fashion week betekent niet dat we de collectie nooit zullen zien. Over een paar weken zal nogmaals de collectie tentoon staan. Wanneer en hoe is nog niet bekend. Victoria was niet de enige die zijn show moest cancellen. L’wren Scot heeft haar show ook afgelast voor de London Fashion Week wegens productie vertraging.

Gelukkig is er ook goed nieuws van Victoria zelf. Ze vertelt tijdens de NYFW dat ze er aan denkt om een eigen schoenenlijn te beginnen. Maar zelfs dat is niet genoeg voor Queen V. Ze heeft het ook over het uitbreiden van haar lijn met een mannenlijn. Aangezien haar lente collectie ook geïnspireerd is op mannen kleermakerswerk. Zouden we hubby Beckham hierin kunnen spotten of heeft die het te druk met zijn eigen lijn? Op dat antwoord moeten we helaas nog even wachten! But we’ll keep in touch!

 

No more articles