Wait What: Urban Outfitters opnieuw aangeklaagd

Wait What?! Urban Outfitters is opnieuw aangeklaagd en dit keer gaat het om een dochterbedrijf van het bedrijf, namelijk Free People. En wie heeft dit op zijn geweten staan? Niemand minder dan Lauren Miller heeft het bedrijf aangeklaagd, omdat ze vooral teleurgesteld is in het bedrijf toen het haar om de postcode vroeg omdat de pinpas niet geaccepteerd werd die zij gebruikte.

Niet wetende dat toen zij haar postcode gaf dat er veel meer dingen mee gebeurde dan alleen gebruikt werd voor haar pinpas. Lauren Miller werd namelijk bestookt met commerciƫle e-mails. Haar postcode werd dus voor hele andere doeleinden gebruikt dan gezegd werd door het bedrijf. Dit mag niet volgens de wet en volgens de website Law360. Lauren Miller ging daarom in de verdediging en klaagde het bedrijf aan.

Lauren Miller vertelt: ”Wat Free People doet is een inbreuk op onze privacy en levert het bedrijf op een ongepaste manier een economisch voordeel op.” Lauren roept ook andere mensen op die ditzelfde incident hebben meegemaakt om ook een aanklacht in te dienen. Oh oh Free People.

No more articles