Wait What: Tyra Banks te oud voor Victoria Secret Angel

Tyra Banks is woedend! En wij geven haar alle reden toe. Tyra Banks is namelijk geweigerd door Victoria Secret! Waarom hoor ik je zeggen? Tyra Banks zou te oud zijn volgens hun. Tyra zou een gast optreden doen tijdens de nieuwe Victoria Secret Show, maar dit feest gaat helaas niet door. Wij van de redactie zijn het er totaal niet mee eens en vinden Tyra Banks een van de mooiste angels ooit.

Tyra Banks is pas 40 jaar en heeft 8 jaar de naam als Angel mogen dragen. Het idee om een gast optreden te doen was van Tyra zelf. Het leek haar leuk om een soort surprise act te doen, maar niet iedereen was daar zo blij mee. Een insider van Tyra Banks vertelt dat ze woedend is: ‘She’s outraged and is threatening to never to work with Victoria’s Secret again.’ Wij snappen het helemaal.

De reden zou zijn dat de kijkers liever nieuwe modellen willen zien dan ‘oudere’ modellen ‘Tyra’s feelings were hurt because the excuse she was given is that the audience likes to see the newest models, not the “veterans” on the runway during the VS TV show,’ the source explained’, aldus een insider.

 

No more articles