Wait what: SJP biedt excuses voor hoge hakken SATC

Elke fashionista kent Sex And The City voor de geweldige outfits, voor de mooie hot spots, maar ook vooral voor de toren hoge hakken. Nu wil Sarah Jessica Parker juist daarvoor haar excuses  aanbieden.

De actrice heeft namelijk door de high heels problemen gekregen met haar voeten. SJP bracht namelijk een bezoekje aan de dokter en hij ontdekte dat er een extra botje in haar voet was ontstaan vanwege al die hoge hakken die ze al die tijd draagt. Scary!

Sarah voelt zich nu verantwoordelijk voor de toren hoge hakken trend omdat zij en haar collega actrices altijd in high heels werden gefilmd. “Het leek er echt op alsof we tegen alle vrouwen zeiden: ‘Je moet hakken zoals deze dragen.’ Maar dat was niet de bedoeling.

Waren het prachtige schoenen? Ja. Pasten ze bij onze karakters? Ja, want vrouwen houden ervan om ze te dragen. Maar het werd zo uitvergroot dat het net leek alsof vrouwen ze iedere dag zouden moeten dragen”, vertelt Sarah Jessica Parker verder tegen Elle.com.

Opvallend is dat haar schoenencollectie die ze in samenwerking met Nordstrom heeft ontworpen, vrijwel allemaal ook hoog zijn. Interesting.. 

No more articles