Wait What: relatie Drake en Rihanna op spanning

Wait What?! Het stel is pas nog door Spotify uitgeroepen tot ‘most powerfull couple’ en nu lijkt de relatie al op een laag pitje te staan. Dit zou allemaal de schuld zijn van Drake zelf. De twee werden eerst enorm vaak gespot met elkaar. Drake gaf een tour en Rihanna week geen enkele moment van zijn zijde. Ze zijn zelfs meerdere keren samen in een restaurant gespot al zoenend en knuffelend. De liefde droop ervan af bij de twee, maar de laatste tijd zien we geen snap shots meer van de twee.

Drake zou tegen Rihanna hebben gezegd dat ze te ‘needy’ was en dat ze hem zijn gang moest laten gaan, aldus een insider aan Hollywoodlife.com. “She’s mad at him a little bit because he told her ‘babe, you’re too
needy. Let me hustle babe. Let me work.’ That really hurt her feelings because she really loves him and wants things to work out betweenthem,” aldus een insider.

Rihanna houdt nu iets meer afstand van haar boo, maar is wel gekwetst. Drake wil gewoon op dit moment alles uit zijn carrière halen nu het zo goed met hem gaat. We hopen toch dat het niet de relatie tussen de twee verpest, we hoppen binnenkort meer nieuws erover te horen. Stay tuned!

No more articles