Wait What: Ralph Lauren opent eigen onderzoekscentrum

Wait What?! Ralph Lauren, de beroemde Amerikaanse designer, die zoals vele weten niet ongelegen zit qua geld. Toch lachte het leven hem niet altijd toe. Hij heeft een aantal jaar geleden een zeer emotionele tijd achter de rug. De designer had namelijk een hersentumor die na vele onderzoeken gelukkig niet kwaadaardig bleek te zijn.

De designer schrok er erg van en wilde graag wat terug doen aan de mensen die helaas niet zo geluk hadden als hij. Een paar jaar later nu heeft Ralph Lauren een miljoenendonatie gedaan aan het Royal Marsen Hospital in London. Dit is het grootste en meest uitgebreide kankercentrum van Europa.

Niet alleen geeft de designer een miljoenendonatie, hij heeft ook bekend gemaakt dat die in het ziekenhuis een eigen onderzoekcentrum gaat openen. Het onderzoekcentrum gaat zich vooral bezig houden met het onderzoek naar borstkanker. Het nieuwe kanker-onderzoekscentrum zal een hele verdieping in beslag nemen en heeft als doel om verschillen tussen tumoren te ontdekken en behandelingen te ontwikkelen om onnodige zware medicijnen te voorkomen. You go Ralph!

 

No more articles