Wait what: producers vonden Jennifer Lawrence te dik

Jennifer Lawrence, bekend geworden van de film The Hunger Games, waarvan deel twee binnenkort zal uit komen. Nu laat de actrice weten dat de producers van deze film haar dwongen om af te vallen en noemden haar zelfs dik. Jennifer zelf vond dit belachelijk en was duidelijk niet van plan om ook maar iets af te vallen.

“Jullie kunnen doodvallen!” zei Jennifer tegen de producenten. Ze lieten haar naaktfoto’s van haar zelf zien in de hoop dat ze haar zouden overtuigen dat ze te dik is. “Iemand noemde mij dik en dat ik ontslagen zou worden als ik niet een bepaald gewicht zou hebben,” vertelt de oscar-winnares. “Ze haalden foto’s tevoorschijn van mij waar ik bijna naakt was en zeiden dat ik die moest gebruiken als motivatie voor mijn dieet. Ze dachten dat omdat mijn carriere zo goed gaat, ze mij geen pijn konden doen.”

De familie van Jennifer staat volledig achter haar en zijn onwijs trots op hoe ze gehandeld heeft. Het heeft natuurlijk behoorlijk wat moed nodig om zo tegen producers in te gaan. “Dit was erg bewonderenswaardig, we zijn trots op haar,” vertelt een familielid. “Jennifer is heel erg nuchter en ze is een positieve rolmodel voor jongeren.”

No more articles