Wait what: Prada gaat kerstballen ontwerpen

nel en Dior gingen Prada al voor met een samenwerking met het Parijse warenhuis Printemps. Nu is dus Prada aan de beurt om het het warenhuis een speciale kerstcollectie te ontwikkelen. Deze kerst kan jouw kerstboom vol hangen met Prada kerstballen!

De kerstcollectie zal bestaan uit kleding, sieraden, tassen en schoenen. Maar een kerstcollectie zou een kerstcollectie niet zijn met de nodige typische kerstcadeaus. Daarom ontwerpt het Italiaanse modehuis ook adventskalenders, sjaals, kerstballen, sleutelhangers, teddyberen en kaarten. The Santa wears Prada!

De collectie zal in november verkocht worden in de hal van Printemps. Deze hal zal omgetoverd worden tot Prada’s historische flagshipstore in Milaan, de Galleria Vittorio Emanuele.

Printemps staat bekend om zijn bijzondere en extravagante etalages. Ook deze worden door Prada onder handen genomen, deze zal vooral vol komen te staan met teddyberen, maar dan wel Prada teddyberen. Over de gevel van het gebouw zal een Prada-kerstman van zestien meter lang rijden.

Kortom, heb je nog een plekje vrij rond kerstmis, een bezoekje naar Parijs is een must!

No more articles