Wait What?!: pizzabezorger krijgt mega fooi van 1000 dollar tijdens de Oscars

Tijdens de Oscars kan ook werkelijk waar alles. Zo kreeg de pizzabezorger Edgar Martirosyan de schrik van zijn leven toen hij pizza’s tijdens de Oscaruitreiking moest bezorgen. Dan zou je denken dat dit allemaal niet zo spannend is en hij alleen backstage was, maar dat was zeker niet het geval.

Presentatrice Ellen DeGeneres liet de pizzabezorger op het podium komen en liet hem daar de pizza bezorgen. Tja dat is best shocking als je in één keer in het middelpunt van de aandacht staat tussen al die celebs. Nadat hij de pizza’s had bezorgd is zij met een hoed langs de sterren gegaan om fooi voor hem op te halen.

Later heeft de presentatrice in haar eigen show bekend gemaakt dat de pizzabezorger een bedrag van ongeveer 600 dollar heeft opgehaald. Dat is al héél veel maar Ellen DeGeneres deed er nog een schepje boven op. Zij verhoogde het bedrag met 400 dollar en had de pizzabezorger een fooi van 1000 dollar. 

Gelukkig is het filmpje opgenomen en het is hilarish. Ik denk dat elke pizzabezorger op dat moment wel een tikkeltje jaloers was. Bekijk hieronder de video.

No more articles