Wait what: nieuwe website helpt kledingitems vinden

Op de nieuwe website Spotnshop.nl kunnen fashionista’s achter komen waar kledingitems en accessoires die ze op straat, op televisie of in een tijdschrift gezien hebben te koop zijn.

Stel je ziet iemand op staat met een fashionable jas of iemand met stoere stud laarzen, dan kun je nu via deze website achterkomen waar deze items te koop zijn.

Maar hoe gaat dat dan precies aan toe? Het concept van de website is dat verschillende fashionista’s op de website inloggen en andere fashionista’s en bloggers helpen de producten te vinden. Dit kunnen de exacte kledingstukken zijn, maar ook betaalbare alternatieven. Ook word je beloond met een goodie bag als je veel mensen hebt geholpen! Verder kunnen fashionista’s via de website elkaar stylingadvies geven.

“Fashionista’s helpen elkaar niet alleen met het zoeken naar producten maar ook met stylingadvies”, zegt oprichter Nikky Hofland aan NU.nl. “Zo weet je waar je het kledingstuk kunt kopen, maar ook hoe je het kunt combineren. En het leuke is: men heeft over het algemeen binnen drie uur een reactie.”

No more articles