Wait What: nieuw album van Michael Jackson

Nee het is geen zieke 1 april grap, maar het is een feit dat er een nieuw album verschijnt van de pop legende Michael Jackson. Het nieuwe album zal de naam Xscape krijgen en de albumhoes is zelfs al bekend. De datum wanneer het album wordt gelanceerd is zelfs ook al bekend en zal 13 mei plaatsvinden. Voor de echte Michael Jackson fans is dit natuurlijk geweldig nieuws.

Epic Records zal het album lanceren en het album zal acht unheard treasurs bevatten van producers. De verschillende producers die hier aan mee hebben gewerkt zijn: Timbaland, Rodney Jerkins, Stargate, Jerome “Jroc” Harmon en John McClain. “Michael left behind some musical performances that we take great pride in presenting through the vision of producers he either worked directly with or expressed strong desire to work with” vertelt een insider van Epic Records.

Vanaf vandaag is het al mogelijk om het album te downloaden via iTunes en we denken dan ook dat het weer een enorme hit wordt. Misschien kunnen ze zelfs op de een of andere manier een concert van het album gaan geven, wie weet! Stay tuned for more!

No more articles